Fotowedstrijd IJsselmeer Waddenzee Friesland 2015

Win 7-daagse Tornado Sailing Holiday!

 

Het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, organiseert een fotowedstrijd waaraan iedereen mee kan doen. Het is de bedoeling om de sfeer en de beleving van een zeilvakantie op het IJsselmeer, op de Waddenzee of in de havenplaatsen aan de Friese kust vast te leggen. Stuur uw foto of foto’s met uw naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De mooiste, grappigste en meest bijzondere ingezonden foto’s worden met de naam van de fotograaf gepubliceerd op www.frieslandholland.nl onder de rubriek ‘Fotowedstrijd IJsselmeer Waddenzee Friesland 2015’. De inzender van de foto die het meest geschikt is voor de promotie van Friesland als zeilvakantieland, wordt beloond met een vakantie van een week met een heel mooi kajuitzeiljacht, een Delphia 34 van importeur en zeiljachtverhuurder Tornado Sailing in Makkum (www.tornado-sailing.nl). Met dit jacht kun je ook droogvallen op het Wad.

Voorts stelt het bureau voor toerisme nog eens tien reischeques van €100,- ter beschikking voor de inzenders van tien opvallend goede foto’s. De uitslag wordt 1 december 2015 bekend gemaakt op www.frieslandholland.nl

 
 

Met de deelname aan deze wedstrijd geeft de inzender Friesland Holland Tourist Information (www.frieslandholland.nl) en de reisorganisatie Friesland Holland Travel Service (www.frieslandtravel.com) toestemming om de foto’s auteursrechtenvrij te gebruiken voor publiciteitsdoeleinden, zoals op websites en in magazines van het toeristenbureau. Zie voor meer informatie en alle voorwaarden www.frieslandholland.nl bij ‘Fotowedstrijd IJsselmeer Waddenzee Friesland 2015’.