Kameleondorp Terherne Hot

Adres

Straat
koailân 2
Postcode
8493 LA
Plaats
Provincie
Friesland
Land
Nederland

Een leuk dagje uit voor jong en oud: Kameleondorp Terherne, de wereld van Hielke en Sietse. Terherne is een plaatsje centraal glegen in de provincie Friesland. Een dag vol avontuur, zowel binnen als buiten! Met een gids kunt u genieten van een praamtocht en alles te weten te komen over de omgeving, de boeken en de films van de Kameleon.
Stap op de veerdienst en vaar naar het Avontureneiland van Gerben Zonderland. Er zijn spannende paden die je leiden over en langs het water, door de bomen en over de moerassen. Blijf jij schoon? Trek gekregen? Je kan zelf van alles bakken op het open vuur in de Opkikker (geen pin). In de Kameleonboerderij is levensgroot het Kameleondorp Lenten nagebouwd en is dus zeer geschikt als het slecht weer is.

Regen is niet een spelbreker bij een bezoek aan Kameleon Terherne. Het ‘Slechtweer arrangement’ wordt aangeboden als het weer uitnodigt om binnen te zijn. Op zulke dagen is de rondvaart overdekt, kun je terecht op het grote overdekte Boerenspeelerf van boer Brandsma en wordt in de houtoven jouw eigen gemaakte pizza gebakken.  Ook in de wintermaanden is het Kameleondorp geopend. Kijk voor prijzen en openingstijden op www.kameleonterherne.nl en volg op Facebook en Twitter.


 

 

 

 

 






Contact

Telefoon
0566 - 689910

Bedrijfs categorieën

Attracties:
  • Attractions
  • Activities
Dagactiviteiten:
  • Paviljoen - Dagrecreatieterrein - Strand
  • Kinderspeelparadijs
Shops - Non-food:
  • Cadeaushops
  • Speciale producten